Často kladené otázky

Každé album je aktivní 60 dní od vytvoření. Po uplynutí této doby dojde k deaktivaci a album se na 30 dnů archivuje. Album v archívu lze na vyžádání ještě obnovit, avšak po uplynutí 90 dnů je album trvale smazáno.
Fotografie se ukládají na zabezpečený Amazon server a po smazání můžou být ještě chvíli dostupné v cachi.
Po neuhrazení předplatného bude informován administrátor a bude vám odeslána upomínka. Účet bude stále přístupný se všemi funkcemi vašeho předplatného. K deaktivaci účtu dojde po 30 dnech od nezaplacení. Při opakovaném nezaplacení se doba k deaktivaci může zkrátit.
Účet se deaktivuje po 30 dnech od nezaplacení dalšího období. Pokud chcete účet vymazat stačí napsat na aplikace@lensys.cz
Tolik, kolik budete potřebovat.

Nenašli jste co jste hledali?

Neváhejte nám napsat na e-mail aplikace@lensys.cz